Antena Meniu Search
x

IMAGINI SOCANTE! Primele imagini de dupa accidentul din Muntenegru

Timpul s-a oprit, pentru o clipa, intr-un balans inegal intre viata si moarte. Apoi, viata a strigat in fata intunericului, iar moartea a lasat capul in jos

Vezi și

Strigate de durere, de disperare, de neputinta. Morti si vii in acelasi abis al durerii. O marturie cutremuratoare filmata de unul dintre supravietuitorii accidentului din Muntenegru. Sunt imagini document, esentiale in ancheta. Le urmariti, in exclusivitate, la Observator.

In prapastia mortii, supravietuitorilor li s-a dat sansa la viata. Au inteles ca pe ei Dumnezeu i-a ocrotit. Durerea li s-a impletit cu speranta. Iar disperarea cu puterea. Si-au intins mana. Si-au dat putere. Si-au sters lacrimile si au impartit speranta. S-au unit in fata durerii si au asteptat, impreuna, sa fie salvati. Salvarea a venit tot de la oameni. Pentru ei, niste straini le-au devenit eroi.

Au coborat in prapastia mortii si au facut, din trupurile lor, cordon uman spre viata. 29 de oameni au fost ridicati la timp catre un nou inceput. 29 de oameni, ocrotiti de hazard, salvati de oameni, binecuvantati de Dumnezeu.

Cei care au trait sa-si revina cat mai repede, iar pe cei care nu mai sunt sa-i aiba Dumnezeu in paza.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI SOCANTE! Primele imagini de dupa accidentul din Muntenegru