Antena Meniu Search
x

IMAGINI SOCANTE! Update! Cadavru transat, criminal in libertate

Trupul transat si decapitat, descoperit in raul Arges, ar putea apartine unei femei de 36 de ani, dintr-o localitate damboviteana. Dupa ce au vazut stirea la televizor, rudele ei au sunat la politie si au anuntat ca femeia a disparut fara urma, acum doua nopti

Vezi și

Aproape 100 de jandarmi si politisti au cautat noi indicii despre identitatea cadavrului gasit in apele raului Arges. Nimic nu a fost trecut cu vederea. Operatiunile au fost oprite la lasarea intunericului, in zona localitatii Patroia Deal, acolo unde unul dintre cainii de urma s-a oprit. Tot in cursul serii, insa, anchetatorii au primit un telefon de la rudele unei femei, disparuta de 36 de ore.

Concubinul femeii a luat ultima data legatura cu ea cu o noapte inainte de descoperirea cadavrului. Trebuia sa vina de la munca din localitatea Topoloveni. Desi a asteptat-o cateva ore, femeia nu a mai aparut.

Pe trunchiul femeii, medicii legistii au vazut repede si urme de muscaturi. Un animal ar fi putut devora cadavrul. Criminalistii stiu insa ca daca ar fost vorba doar de animale, acolo ar fi trebuit sa gaseasca probe. Si resturi umane. Iar modul in care a fost macelarit cadavrul ridica multe semne de intrebare.

Descoperirea a fost facuta in localitatea Ionesti, la trei kilometri de autostrada Bucuresti-Pitesti. Politistii stiu ca in zona isi fac veacul si prostituatele. E un caz complicat, iar anchetatorii parca se intorc in timp. Cand cautau resturile umane ale Elodiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI SOCANTE! Update! Cadavru transat, criminal in libertate