Antena Meniu Search
x

Imagini terifiante pe şosea, în Braşov. Un câine târât fără milă în urma căruţei, poliţia caută făptaşii

Imagini terifiante au fost filmate pe şosea, în Braşov. Un câine e târât fără milă în urma căruţei, poliţia caută acum făptaşii.

de Redactia Observator

la 14.04.2019, 17:21

Câine legat de căruţă şi târât pe şosea
Imagini terifiante pe şosea, în Braşov. Un câine târât fără milă în urma căruţei, poliţia caută făptaşii - Captură video

Imagini terifiante au fost filmate pe şosea, în Braşov. Un câine e târât fără milă în urma căruţei, poliţia caută acum făptaşii.

Un participant la trafic a filmat cum un câine era legat de o căruță în care erau două persoane și târât pe carosabil, pare-se pe un drum spre Rupea, în județul Brașov. Imaginile șocante au fost postate, apoi, pe Facebook, devenind virale. Nu se știe dacă patrupedul mai era în viață și dacă s-a intervenit pentru salvarea lui.

VIDEO CU CÂINELE TRASĂ FĂRĂ MILĂ PE ŞOSEA, LEGAT DE CĂRUŢĂ

"Nu avem nici o sesizare cu privire la acest caz. Poliția Rupea s-a sesizat din oficiu și efectuează verificări.", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, subcomisar Alina Maria Ivan, citat de mytex.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Imagini terifiante pe şosea, în Braşov. Un câine târât fără milă în urma căruţei, poliţia caută făptaşii