Antena Meniu Search
x

Poliţiştii din Ilfov au descins într-un imobil unde se fabricau articole de îmbrăcăminte falsificate

Poliţiştii din Ilfov au descins, aseară, într-un imobil unde se fabricau, pe bandă rulantă, articole de îmbrăcăminte falsificate.

Vezi și

Lovitură dură pentru mafia hainelor contrafăcute! Poliţiştii din Ilfov au descins, aseară, într-un imobil unde se fabricau, pe bandă rulantă, articole de îmbrăcăminte falsificate. Întreaga marfă a fost confiscată şi urmează să fie distrusă.

Hainele neinscripţionate, luate din Tucia, ajungeau, întâi, într-un depozit din Capitală. Mii de articole vestimentare erau, apoi, duse într-o fabrică de confecţii clandestină din localitatea Pantelimon şi transformate în "produse de firmă". Printr-un mecanism simplu, li se aplicau etichete pretenţioase şi erau gata să fie scoase la vânzare

Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Ilfov: "Poliţiştii din cadrul IPJ Ilfov au destructurat o grupare specializată în contrafacerea articolelor vestimentare. Marfa ar fi fost adusa din Turcia, neinscriptionata, urmand a fi depozitata intr-un depozit din Bucuresti, ca ulterior sa fie adusa la aceasta fabrica, unde urma sa fie inscriptionata cu marci cunoscute."

Saci întregi cu haine contrafăcute au ridicat poliţiştii după percheziţii. 

Treninguri, veste, geci, în general, haine sport care urmau să ajungă în magazine, pe tarabe sau pe platformele de comerţ on-line. 

În timp ce fabricile româneşti exportă îmbrăcăminte de calitate pe bandă rulantă, piaţa autohtonă este invadată de produse contrafăcute. Vameşii descoperă în fiecare lună containere pline cu mărfuri falsificate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Poliţiştii din Ilfov au descins într-un imobil unde se fabricau articole de îmbrăcăminte falsificate