Antena Meniu Search
x

Impact mortal cu autospeciala Smurd

Un om a murit şi alţi patru au fost răniţi, după ce un taximetrist cu un pasager la bord a lovit în plin o autosoecială a pompierilor SMURD

Vezi și

 Impactul violent a aruncat taximetrul într-un copac, iar maşina de intervenţii speciale s-a oprit într-o florărie. Medicii ajunşi la faţa locului i-au găsit în stare gravă pe colegii lor, dar şi pe taximetrist. Clientul lui, însă, n-a mai avut nicio şansă.

Cu câteva minute înainte să fie urcată pe platformă, autospecială SMURD se îndrepta cu viteză către o misiune. La intrarea în intersecţie, echipajul nu a fost observat de un taximetrist care se grăbea să ducă un client la destinaţie.

Taximetrul s-a oprit violent într-un copac de la marginea drumului, iar geamul din dreptul pasagerului s-a spart. Din păcate, omul a fost rănit de cioburi şi a pierdut prea mult sânge până când o ambulanţă a ajuns la faţa locului.

Un martor al accidentului a sărit în ajutorul victimelor. Şoferul şi doi medici au coborât pe picioarele lor din autospecială care a distrus o florărie. Niciun angajat nu se afla în interior.

Dacă va fi găsit vinovat, taximetristul riscă un dosar penal pentru vătămare şi ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Impact mortal cu autospeciala Smurd