Antena Meniu Search
x

Impresarul vedetelor, acuzat că a violat două fete

Un scandal sexual zguduie showbizul românesc. Un impresar este acuzat că a violat şi a bătut două studente, împreună cu un prieten, chiar de ziua femeii.

Vezi și

Cei doi le-au ademenit pe fete într-o vilă din Ilfov, unde le-au supus la perversiuni sexuale ore în şir. 

Una dintre ele era virgină şi le-a povestit părinţilor printre lacrimi prin ce coşmar a trecut. Astăzi, cei doi au fost arestaţi. Impresarul a mai fost implicat într-un scandal cu Aura Urziceanu, pe care a acuzat-o că îl ameninţă cu moartea şi, culmea, cu violul.

Radu Muşetescu, impresar, e acuzat că a nenorocit două fete.

Pe 8 martie, o studentă la ASE a mers acasă la impresarul pe care îl ştia de câteva luni. I-ar fi promis un cadou de ziua femeii. Şi-a luat cu ea şi o prietenă. Ce a urmat e şocant.

În momentul în care au păşit însă pe poartă, au fost sechestrate, bătute şi violate. Impresarul ar fi atacat-o pe prima dintre studente. Cea de-a doua a rămas în braţele celuilalt agresor.

Timp de câteva ore, fetele au trecut printr-un coşmar. Au fost bătute, ameninţate şi supuse la perversiuni sexuale.

"Să nu spui la nimeni, că vă omor familia!", le-ar fi spus agresorul.  Le-au spus, până la urmă, părinţilor. Printre lacrimi.

Abia astăzi, după 5 zile, cei doi bărbaţi au fost arestaţi de poliţişti. Pe fosta soţie a lui Radu Muşetescu, acuzaţiile nu au şocat-o.

"El a început să devină violent când am rămas eu însărcinată. Cam prin luna a cincea de sarcină. Mă lovea până mă lăsa leşinată în bucătărie şi el turna apă minerală pe mine"

În faţa publicului, Radu Muşetescu îşi ascundea pornirile violente. Mai mult, poza în justiţiar şi în tată devotat. Şi chiar în victimă. Pe Aura Urziceanu a atacat-o în nenumărate rânduri.

Artista a negat că Muşetescu i-a fost vreodată impresar. Deocamdată, cariera lui închipuită se mută după gratii. Radu Muşetescu şi prietenul lui au fost arestaţi şi riscă să fie condamnaţi pentru viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Impresarul vedetelor, acuzat că a violat două fete