Antena Meniu Search
x

Bărbat din Târgu Jiu împuşcat de 3 ori de poliţişti, în ambele picioare şi în piept, după ce i-a atacat cu o furcă (Video)

Un bărbat din Târgu Jiu a încasat trei gloanţe de la poliţişti, după ce a sărit la ei cu o furcă şi a asmuţit şi câinele asupra lor. Poliţiştii au executat foc de avertisment în plan vertical, dar omul n-a fost impresionat şi a continuat să îi atace.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 17.09.2019, 00:04

Vezi și

Un bărbat din Târgu Jiu a încasat trei gloanţe de la poliţişti, după ce a sărit la ei cu o furcă şi a asmuţit şi câinele asupra lor. Poliţiştii au executat foc de avertisment în plan vertical, dar omul n-a fost impresionat şi a continuat să îi atace.

Astfel, primul glonţ l-a nimerit în piciorul drept, însă agresorul tot nu s-a oprit, înfigând furca în maşina Poliţiei. Poliţiştii l-au împuşcat şi în celălalt picior, apoi în piept. El a fost transportat ulterior la spital, conştient, unde a primit îngrijiri medicale. Glonţul din piept se pare că i-a perforat un plămân.

Un bărbat din Târgu Jiu a fost împuşcat de trei ori de poliţişti, după ce a sări cu furca la ei

Un bărbat din Târgu Jiu a fost împuşcat de trei ori de poliţişti, după ce i-a atacat cu o furcă şi ar fi asmuţit şi câinele asupra lor.

Poliţiştii au intervenit la un apel de urgenţă din partea cumnatei bărbatului împuşcat, care anunţase că respectivul a intrat peste ea în curte, după care a spart poarta şi a furat o remorcă aparţinând fratelui său, în contul unei aşa zise datorii.

Cand au venit poliţiştii la casa acestuia, bărbatul ar fi dat drumul la câine din lanţ şi l-ar fi asmuţit asupra agenţilor de la Ordine Publică, apoi a pus mâna pe o furcă şi s-a dezlănţuit furios asupra acestora. Potrivit primelor informaţii, agenţii au efectuat foc de avertisment în plan vertical, însă fără vreun efect.

Apoi ar fi urmat o luptă între poliţişti şi bărbatul care începuse să distrugă autospeciala de Poliţie cu o furcă. Poliţiştii l-au somat din nou să înceteze, însă atunci când agresorul a atacat agenţii cu furca, cei doi poliţişti au făcut uz de armă şi l-au împuşcat într-un picior, fără succes. L-au împuşcat şi în celălalt picior, însă bărbatul un s-ar fi potolit. Un alt treilea glonţ, din cele opt trase de poliţişti, l-au nimerit pe bărbat în piept. Agresorul s-a prăbuşit la pământ, fiind solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la spital în stare gravă, dar conştient.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Târgu Jiu împuşcat de 3 ori de poliţişti, în ambele picioare şi în piept, după ce i-a atacat cu o furcă (Video)