Antena Meniu Search
x

Izvor cu puteri miraculoase în Apuseni! Atrage ca un magnet oameni din toată ţara, care vor să scape de boală

Călugării de la schitul din apropiere au construit o capelă exact în locul de unde izvorăşte apa tămăduitoare.

Vezi și

Izvorul Maicii Domnului din Poşaga a intrat în legenda locului nu de acum, ci de sute de ani. Călugării de la schitul din apropiere au construit o capelă exact în locul de unde izvorăşte apa tămăduitoare.

Izvorul Maicii Domnului de la Poşaga, Alba, ar face .... minuni pentru sănătate. Se spune, de-a lungul timpului, că o mulţime de femei s-au vindecat de boli incurabile după ce au băut apă din el. 

Pe lângă proprietăţile tămăduitoare, localnicii spun că în perioada în care se prăznuieşte hramului schitului de la Poşaga şi nu numai, volumul de apă al izvorului se măreşte, tot ca prin minune. 

Gheorghe Ţuţuianu, secretarul comunei Poşoaga: "Data de Bobotează, Adormirea Maicii Domnului, Izvorul Tămăduirii şi la Schimbarea la Faţă în august când un grup mare de preoţi împreună cu arhiepiscopul de Alba Iulia slujesc la această mănăstire. Este legenda care spune că apa ar fi tămăduitoare şi foarte multă lume aduc apă de acolo."

Credincioşi din toate colţurile ţării vin frecvent la Izvorul Maicii Domnului şi îşi fac provizii serioase din apa cu puteri miraculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Izvor cu puteri miraculoase în Apuseni! Atrage ca un magnet oameni din toată ţara, care vor să scape de boală