Antena Meniu Search
x

În București s-a deschis singura cafenea de unde poți adopta și o pisică

Bei o cafea şi pleci cu o pisică la pachet. Se întâmplă într-o cafenea din Capitală. Localul a devenit casă pentru felinele abandonate. Clienţii se pot juca în timp ce-şi savurează ceaiul, iar la final, dacă se îndrăgostesc de pisici, le pot adopta

Vezi și

Bei o cafea şi pleci cu o pisică la pachet. Se întâmplă într-o cafenea din Capitală. Localul a devenit casă pentru felinele abandonate. Clienţii se pot juca în timp ce-şi savurează ceaiul, iar la final, dacă se îndrăgostesc de pisici, le pot adopta. 

Avem zece puiuţi mici pentru că avem încă trei în plus pe care i-am găsit astăzi. Zece puiuţi mici care sunt disponibili pentru adopţie şi încă vreo nouă pisici adulte.

Pisicile nu sunt doar pentru joacă. Pot fi luate şi acasă. Oricare dintre ele poate fi adoptată.

Cafeneaua cu pisici este noutate absolută în România: este deschisă de numai câteva luni, dar a reuşit deja să adune seară de seară zeci de bucureşteni iubitori de feline.

Pisicile sunt luate de pe străzi, sunt deparazitate, vaccinate şi uneori chiar sterilizate. Pisoiaşii cei mai mici şi mai năzdrăvani stau la interior. Lenevesc la soare, se joacă, dorm, mănâncă, se mai şi ceartă între ele, se mai şi pupă. Au o viaţă destul de interesantă.

Sunt pisici care nu au apucat să stea prea mult la cafenea. Până acum, trei feline şi-au găsit o familie nouă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » În București s-a deschis singura cafenea de unde poți adopta și o pisică