Antena Meniu Search
x

Dealerii auto au furat startul de Black Friday: reduceri și de 25% la mașinile noi, la cel mai mare târg auto din România

Au redus cu mii de euro preţurile autoturismelor expuse la cel mai mare târg auto din ţară. Într-o singură zi, au vândut maşini cât pentru o lună întreagă.

Vezi și

Au redus cu mii de euro preţurile autoturismelor expuse la cel mai mare târg auto din ţară. Şi nu degeaba. Într-o singură zi, au vândut maşini cât pentru o lună întreagă. Cel mai ieftin model nu depăşeşte 5.900 de euro, dar, atenţie, are numai trei roţi.

Jumătate dintre maşinile din imagine şi-au găsit proprietar. Comercianţii s-au întrecut în reduceri şi promoţii. 

Petre Gheorghe, agent de vânzări: "Maşina de lângă noi are o promoţie imbatabilă. 10% reducere din preţul de listă plus cutia de viteză automată cadou, care înseamnă 1283 de euro plus tva. Ne iese o reducere de aproape 25%"

Irina a venit cu un singur gând: să se întoarcă acasă la volanul unei noi maşini. 

Irina, cumpărător: "Bugetul meu este cam în jur de 15.000 de euro şi am găsit vreo 4 variante. Am găsit câteva reduceri foarte mari, de 5.000 de euro ceea ce este super bine."

Promoţiile au atras oameni din toată ţara. Această doamnă a venit din Buzău ca să-şi aleagă o maşină.

Silviu Vasilescu, director de vânzări: "Maşina la care ne uităm tocmai s-a vândut, o vom scoate din stand peste câteva ore. În mod normal maşina costă în jur de 22.000 de euro plus TVA şi a fost tranzacţionată cu 17.000 de euro."

O altă reprezentanţă auto oferă reduceri în bani, plus un bonus la alegere.

Alin Dincă, director de vânzări: "Cum ar fi mentenanţă gratuită pe o perioadă de 3-5 ani sau anvelope de iarnă sau diferite extinderi de garanţie."

Cea mai ieftină maşină găsită la târgul auto costă 5900 de euro, preţul este negociabil, dar la aceşti bani primiţi doar 3 roţi. Vestea bună este că e destul de greu de obţinut o amendă pentru viteză, vehiculul prinde doar 38 de km pe oră, însă dacă aveţi peste un metru 80 nu prea aveţi cum să intraţi în maşină sau nu veţi sta prea confortabil.

Ofertele rămân valabile până la sfârşitul lunii, dar comercianţii atrag atenţia că de Crăciun promoţiile dispar, întrucât cererea de maşini noi e în creştere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Dealerii auto au furat startul de Black Friday: reduceri și de 25% la mașinile noi, la cel mai mare târg auto din România