Antena Meniu Search
x

În doar câteva ore, vijelia a făcut prăpăd în Capitală! Peste 150 de copaci au fost doborâţi de rafale şi zeci de maşini au fost distruse

Peste 150 de copaci au fost doborâţi de rafale, care au depăşit chiar şi 70 de kilometri la oră. Zeci de maşini au fost distruse.

Vezi și

Peste 150 de copaci au fost doborâţi de rafale, care au depăşit chiar şi 70 de kilometri la oră. Zeci de maşini au fost distruse. Vântul puternic a smuls şi acoperişurile mai multor case şi blocuri. Un om a murit şi trei persoane au fost rănite.

Până spre dimineaţă, vântul a suflat cu putere în Capitală. Peste 150 de arbori au fost doborâţi şi peste 80 de maşini avariate.

Probleme au fost şi la Spitalul Obregia. Un arbore a fost smuls din pământ şi a căzut peste clădire. Opt pacienţi au fost mutaţi în saloane alăturate.  

Adrian Tîbîrna, managerul Spitalului Obregia: "Pacientii au fost mutati nu pentru ca erau in pericol, ci ca sa nu se perturbeze linistea lor in conditiile in care se intervine asupra copacului sau remedierii situatiei respective."

Pe acelaşi subiect

Şi acoperişul unei clădiri din centrul Bucureştiului a fost luat de vânt. S-a prăbuşit peste 3 maşini parcate în apropiere. 

Salvatorii au muncit la foc continuu. Au fost peste 150 de intervenţii doar în Capitală. 

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pentru o a patra, un bărbat de doar 30 de ani, nu s-a mai putut face însă nimic. A fost găsit fără suflare în Parcul Copiilor din Sectorul 4. Autorităţile spun că este posibil să fi fost doborât de vânt chiar de pe schela pe care lucra.

Raed Arafat: "În aceste condiţii unde vorbim de vânt puternic, prima acţiune este a omului de rând care trebuie să se protejeze.Să stea departe de copaci mari care pot să cadă, de panouri publicitare."

Vântul a bătut în zona Capitalei cu peste 70 km/h, iar în termometre nu au fost mai mult de 13 grade. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » În doar câteva ore, vijelia a făcut prăpăd în Capitală! Peste 150 de copaci au fost doborâţi de rafale şi zeci de maşini au fost distruse