Antena Meniu Search
x

Programări la starea civilă la doar un click distanţă

Mai multe primării din ţară au implementat o aplicaţie online prin care tinerii îndrăgostiţi îşi pot programa cununia civilă.

Vezi și

Mai multe primării din ţară au implementat o aplicaţie online prin care tinerii îndrăgostiţi îşi pot programa cununia civilă. Tot ce trebuie să facă este să completeze un formular şi să aleagă o zi în care să îşi unească destinele.

O procedură simplă care ne scapă de stres, drumuri şi cozi în faţa ghişeelor. Cu un simplu click, tinerii care vor să-şi unească destinele îşi pot programa cununia civilă oricând doresc. Singura condiţie este ca ziua mult visată să nu fie deja rezervată. 

Iar în era tehnologiei, tinerii îndrăgostiţi nu prea mai stau pe gânduri. Aplicaţia online a fost accesată încă din primele minute ale noului an. 

Cei care, între timp, se răzgândesc au posibilitatea să anuleze evenimentul, tot pe pagina de internet a Primăriei. Dar unii au găsit şi alte variante...

Rezervări se pot face cu cel mult 10 zile înainte de data oficierii căsătoriei. Aplicaţia a fost implementată pentru prima dată în Oradea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Programări la starea civilă la doar un click distanţă