Au început pregătirile pentru Crăciun în pensiuni
Şi în hotelurile de la munte au început pregătirile pentru Crăciun. Porcul s-a tăiat deja, iar acum bucătarii se ocupă de preparatele pentru turişti
Masa va fi una bogata iar carnea de porc este baza. Iar pentru turiştii care vor altceva, restaurantele vor avea în meniul de sărbatoare şi mâncăruri mai sofisticate.
Pentru o masă îmbelşugată cu bucate tradiţionale, turiştii vor plăti în jur de 70 de lei.
Există însa şi o alternativă pentru cei care preferă meniuri mai sofisticate.
De exemplu, într-un alt restaurant din Poiana Braşov clienţii por servi preparate făcute de un maestru bucătar din Panama.
De acest meniu vor avea parte cei care şi-au rezervat deja pachetele de Crăciun de 5 nopţi, la preţul de 1100 de lei. Este inclusă cazarea, micul dejun dar şi două mese festive.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰