Antena Meniu Search
x

In lumea artistica, Marcel Prodan are un renume de producator talentat

Impresar, producator inspirat si cautator de talente. Asa era cunoscut Marcel Prodan in lumea artistica. Inainte sa-si arate adevarata fata

Vezi și

Impreuna cu Andrei Nemirschi, Marcel Prodan si-a facut propriul studio de productie dar si o trupa: Manilla Maniacs. Rampa de lansare au fost videoclipurile Alexandrei Stan.

Timp de trei ani, Alexandra Stan a fost o mina de aur pentru managerul Marcel Prodan. El controla tot. De la banii negociati pentru spectacole, drepturile de difuzare pentru melodiile cantate, pana la costumele in care cantareata aparea pe scena. “Prin contract, am stabilit ca inainte de fiecare concert, sa nu ma fac de ras cu imaginea mea, sa ma duc la el sa ii arat hainele pe care le-am decis sa le port. Eu nu stiu cati bani am de luat, pe cat am cantat”, a spus vedeta.

Niciuna dintre piesele Alexandrei cantate cu Manilla Maniacs nu a avut succesul hitului „Mr. Saxobeat". Frustrat, Marcel Prodan a inceput sa arunce cu noroi in vedeta Alexandra Stan. “A inceput sa faca in toate felurile, ca nu fac canto, ca nu repet, ca nu cant, ca am o voce naspa, ca modul meu de viata e dezordonat”, a mai explicat artista.

De un an de zile, producatorul Marcel Prodan pusese cariera Alexandrei Stan intr-un con de umbra. Coincidenta sau nu, in acelasi timp, studioul lui a inceput sa promoveze o alta artista. O tanara ucraineanca ce in videoclipul de debut seamana izbitor cu Alexandra Stan. Manilla Maniacs adica producatorii artisti Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, apar si ei in videoclip. Tot in rol de politisti.

Sambata, cand o calca in picioare pe Alexandra Stan, Marcel Prodan avea angajament cu Manilla Maniacs, intr-un club din Grecia. N-a aparut pe scena decat Kaiia, noua artista promovata de impresarul agresiv.

De cand a izbucnit scandalul, impresarul Marcel Prodan e de negasit. La poarta casei unde a copilarit, in Tulcea, a asteptat azi si o masina de politie. Familia insista ca nu stie nimic despre el.

In sat, s-a auzit ca Marcel ar fi ascuns chiar de fosta sotie, de la care are si un copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » In lumea artistica, Marcel Prodan are un renume de producator talentat