Antena Meniu Search
x

Video În Parcul Cinegetic din Sfântu Gheorghe turiştii pot admira cerbii, muflonii şi mistreţii

În judeţul Covasna există o ofertă turistică. specială, mai ales pentru iubitorii de animale. În Parcul Cinegetic din Sfântu Gheorghe, turiştii pot admira cerbii, muflonii şi mistreţii de la doar câţiva metri distanţă.

de Redactia Observator

la 09.11.2020, 17:09

Vezi și
  • Parcul Cinegetic din Covasna are o suprafață de 400 de hectare de pădure și pășuni.
  • Turiştii se pot caza la doar câţiva kilometrii distanţă, la o pensiune cochetă din satul Saciova.

Le vezi peste tot şi nu sunt deloc timide. Multe se apropie chiar să primească hrană. Animalele sunt teoretic sălbatice. Practic, sunt aproape domesticite

Dana, turistă: Frumos! Am venit că era o experienţă mai interesantă, mai unică.

Cătălin Constantin, turist: Am venit la Saciova Hills să vedem animalele la ele acasă, animalele sălbatice. Am vrut să ieşim puţin din Bucureştiul agitat.

Paznicul parcului hrăneşte zilnic animalele cu porumb, fân sau cartofi. Iar ele s-au obişnuit atât de tare cu oamenii încât nici nu mai tresar la auzul roţilor. Ba dimpotrivă.

Parcul Cinegetic din Covasna are o suprafața de 400 de hectare de pădure și pășuni. Şi multe specii de animale.

Albert Zoltan, administrator: Avem în jur de 150-200 de animale: mistreţi, cerbi lopătari, cerbi carpatini şi mufloni. Nu numai copiilor, dar şi adulţilor le place.

Există soluţii şi pentru turiştii care doresc să petrecă mai multe zile în prejma animalelor. Se pot caza la doar câţiva kilometrii distanţă, la o pensiune cochetă din satul Saciova.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » În Parcul Cinegetic din Sfântu Gheorghe turiştii pot admira cerbii, muflonii şi mistreţii