Antena Meniu Search
x

În perioada concediilor, hoții stau pe Facebook

Hoţii stau pe Facebook cel mai mult. Nu dau like, dar dau.spargeri. Îşi aleg victimele pe sprânceană, după ce studiază cu atenţie fotografiile din vacanţă şi cele ale caselor.

Vezi și

Hoţii stau pe Facebook cel mai mult. Nu dau like, dar dau.spargeri. Îşi aleg victimele pe sprânceană, după ce studiază cu atenţie fotografiile din vacanţă şi cele ale caselor.Tocmai din acest motiv, poliţiştii le recomandă oamenilor să evite publicarea fotografiilor în momentul în care sunt încă plecaţi, pentru a nu se trezi călcaţi de hoţi. Numărul spargerilor de locuinţe cresc alarmant pe timpul verii. 

Domnul Ion e mecanic. A avut ghinionul să fie călcat de hoţi. Aceştia i-au furat tocmai uneltele din atelier. Şi nu s-au mulţumit cu atât.

Cu ajutorul amprentelor, poliţiştii Secţiei 26 au reuşit să-i prindă pe hoţi la scurt timp. Dar hoţii găsesc mereu noi metode de spargeri. Aşa că, o fotografie publicată direct din vacanţă poate fi o invitaţie, pentru hoţi, în locuinţa dumneavoastră.

Numai anul trecut, la nivelul Capitalei, spargerile de locuinţe au crescut de la 390, în primăvară, la 408 pe timpul verii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » În perioada concediilor, hoții stau pe Facebook