Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Producatorii romani de mobila bat recorduri de vanzari la export

O dovada o reprezinta targul de mobila de la Milano, unde 12 firme de profil si-au vandut marfa ca painea calda. Cei mai fascinati de produsele 100% romanesti au fost rusii, care au platit chiar si 8.000 de euro pentru un dormitor.

de Redactia Observator

la 12.04.2013 , 17:12

Fotolii, canapele, dormitoare, bucatarii. Toate romanesti, de cea mai buna calitate. Asta au admirat si au cumparat vizitatorii celui mai mare targ anual de mobila din Europa. Are loc chiar in aceste zile la Milano, iar producatorii romani conduc detasat in topul vanzarilor.

Producatorii romani spun ca strainii prefera acum stilul baroc sau rustic, spre deosebire de alti ani, cand mobilierul incrustat cu pietre Swarovski era la mare cautare.

Vezi și

Dovada sta si marturia unui intreprinzator rus care a devenit dealer unic in Rusia al unei firme de mobila din Iasi. A reusit apoi sa vanda, in doar cateva luni, mobilier in valoare de aproape un milion de euro.

La mare cautare au fost inclusiv lavoarele si mozaicul romanesc cu pietre pretioase si fir de aur. Cele 12 firme romanesti participante la targ au vandut in primele zile de la deschidere canapele, dormitoare, sufragerii cu sculpturi sophisticate, dar si accesorii din lemn masiv. Toate in valoare de cateva milioane de euro. Targul se incheie duminica. Targul de mobila a adus la Milano cateva mii de expozanti si 300.000 de vizitatori din 160 de tari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Producatorii romani de mobila bat recorduri de vanzari la export