Antena Meniu Search
x

În staţiile de microbuz se dau adevărate bătălii

Abonament la umilinţă. Asta plătesc lună de lună navetiştii de pe rutele unde circulă cursele de maxi - taxi. La primele ore ale dimineţii în staţiile de microbuz se dau adevărate bătălii

Vezi și

Abonament la umilinţă. Asta plătesc lună de lună navetiştii de pe rutele unde circulă cursele de maxi - taxi. La primele ore ale dimineţii în staţiile de microbuz se dau adevărate bătălii

Urcă cine poate, coboară cine mai apucă. Amenzile date patronilor cu firme de transport de călători sunt rare şi ineficiente. Doar călătorii plătesc. Abonament sau bilet, timp şi nervi. Chiar şi atunci când îndrăznesc să reclame umilinţa prin care trec.

Un călător a prins cu greu un loc în autobuzul de dimineaţă care trebuie să îl aducă în Capitală. Chiar dacă are un copil cu handicap, nimeni nu îi face loc. Oamenii stau înghesuiţi, iar uşile abia se mai închid. Llipit de geam, un alt călător aşteaptă cu nerăbdare capătul de linie.

Timp de patru ani de zile, pe ruta Mogoşoaia - Bucureşti a funcţionat linia 460 a RATB. Abonamentul lunar ajungea la 35 de lei.

La sfârşitul verii, Primăria din localitate nu a vrut să mai prelungească contractul cu RATB şi a semnat cu o firmă de transport privată. Costurile pentru călători s-au dublat, iar condiţiile de transport s-au înrăutăţit.

Unii călători au reclamat condiţiile la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier.

La Ministerul Transporturilor au găsit doar trei inspectori, vizibil deranjaţi de întrebări.

Până în acest moment, Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier nu a oferit nici un punct de vedere oficial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » În staţiile de microbuz se dau adevărate bătălii