Antena Meniu Search
x

În viteză, cu mașina printre 1000 de bicicliști! Un copil a fost rănit

A intrat cu maşina în plin în biciliştii adunaţi la un marş în centrul oraşului Oradea şi a fost la un pas să fie linşat după ce a lovit un copil. Un italian, şeful şantierului din faţa Primăriei, şi-a vărsat furia pe cei aproape o mie de biciclişti care, în plimbarea lor, au intrat peste zona care urma să fie pietruită.

Vezi și

A intrat cu maşina în plin în biciliştii adunaţi la un marş în centrul oraşului Oradea şi a fost la un pas să fie linşat după ce a lovit un copil. Un italian, şeful şantierului din faţa Primăriei, şi-a vărsat furia pe cei aproape o mie de biciclişti care, în plimbarea lor, au intrat peste zona care urma să fie pietruită. A fost la un pas să rănească şi alte persoane. Italianul abia fost scos dintre protestatari de poliţişti şi jandarmi. 

O mie de biciclete ridicate în aer şi două mii de mâini. E protestul bicicliştilor din Oradea, cărora un italian le-a întrerupt plimbarea organizată şi aprobată de autorităţi. Bărbatul a intrat furios în mulţime, la volanul maşinii. A accelerat şi a lovit chiar un copil. Cel mai mic participant la eveniment. Băieţelul de zece ani îşi sărbătorea ziua de naştere la marşul pe două roţi.

Furios că plimbarea bicicliştilor i-a deranjat şantierul, italianul şi-a vărsat nervii pe cine i-a ieşit în cale. Nervii lui, însă, au stârnit o revoltă în masă. Trecătorii i-au spart geamurile maşinii şi au chemat poliţia.

Printre bucăţi de piatră, nisip şi utilaje, s-a încins o adevărată luptă. Poliţiştii şi jandarmii abia l-au scos pe italian dintre protestatarii revoltaţi. Bărbatul continua să-şi apere şantierul. Este şeful lucrărilor de pietruire, din centrul oraşului. Iar bicicliştii au mărşăluit peste lucrarea lui.

După incident, biciliştii din Oradea şi-au continuat plimbarea. Nu au ieşit întâmplător în stradă. Le cer autorităţilor să le construiască piste speciale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » În viteză, cu mașina printre 1000 de bicicliști! Un copil a fost rănit