Antena Meniu Search
x

Video Înainte să se arunce în aer, cu copilul în casă, un tată din Neamț și-a avertizat fosta soție și presa. Poliţiştii au ajuns prea târziu

Gest extrem al unui bărbat din Neamţ! A dat foc unor butelii în apartamentul în care se afla cu băiatul de 7 ani, supărat că a pierdut custodia în favoarea fostei soţii. Din fericire, niciunul dintre ei nu a murit, însă micuţul are arsuri de gradul doi şi trei pe faţă. Deşi au fost informaţi despre planurile bărbatului, poliţiştii au ajuns prea târziu pentru a-l opri.

de Redactia Observator

la 27.01.2021, 20:28

Vezi și
  • Bărbatul și-a anunțat fosta soție și presa că vrea să vrea să arunce în aer apartamentul.

Bărbatul de 39 de ani şi-a anunţat fosta soţie, dar şi presa că vrea să arunce în aer apartamentul.

Dragoş Savin, jurnalist BZI: ”Bărbatul a trimis câteva mesaje la noi la redacţie spunând că are mai multe probleme cu soţia sa. L-am contactat telefonic şi mi-a spus că vrea să recurgă la un gest extrem, că are pregătite mai multe butelii de gaz, pe care vrea să le deschidă şi să provoace un incendiu şi o explozie”.

A găsit o justificare şi pentru intenţia de a-i lua viaţa propriului copil.

Dragoş Savin, jurnalist BZI: ”El spunea că îşi iubeşte foarte mult copilul şi vrea să fie alături de el toată viaţa”.

Polițiștii au ajuns prea târziu pentru a-l opri

Imediat, au fost anunţaţi poliţiştii, care, înainte să ajungă, au încercat să îl convingă pe bărbat să renunţe la gest, însă fără succes.

În momentul în care luptătorii de la trupele speciale şi pompierii au intrat în apartamentul lui, a fost prea târziu. Cu câteva secunde înainte, buteliile săriseră în aer.

Andrei Grancea, ISU Neamţ: Am constatat faptul ca exista un pericol de explozie care s-a declansat din nefericire la scurt timp dupa ce am ajuns”.

Atât tatăl, cât și copilul au supraviețuit

Din fericire, tatăl şi copilul au supravieţuit, însă micuţul a avut nevoie de intervenţii medicale de urgenţă.

Andreea Trifan, purtător de cuvânt al Spitalului Municipal Roman: ”Acesta prezenta arsuri de gradul 2 şi 3 în zona feţei, este stabil, conştient şi s-a obţinut aprobarea transferului interclinic la Spitalul Sfânta Maria Iaşi”.

Niciun locatar nu a ştiut de grozăvia pe care o punea la cale vecinul lor. Din cauza exploziei, întregul bloc a fost evacuat.

În acest moment, bărbatul se afla în custodia polițiștilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Înainte să se arunce în aer, cu copilul în casă, un tată din Neamț și-a avertizat fosta soție și presa. Poliţiştii au ajuns prea târziu