Antena Meniu Search
x

Încă un dispărut a fost găsit de un pădurar

L-au căutat peste o sută de pompieri şi jandarmi! L-a găsit un pădurar! Un cioban rătăcit în pădurile de lângă Lugoj a fost găsit la întâmplare. E drept, omul era ameţit de alcool. Dar, cum s-a descurcat, a sunat la 112.

Vezi și

 STS-ul i-a localizat de mai multe ori telefonul mobil, însă, niciodată suficient de aproape pentru a fi găsit. Faceţi cunoştinţă cu domnul Constantin Taraşi. Cioban din Teleorman ajuns în Banat. Două sau chiar patru zile a rătăcit în pădurile de lângă Lugoj. Mai precis, nu ştie nici el.

Ieri, când a sunat prima oară la 112, a susţinut că e pierdut printre copaci de câteva zile. A anunţat că ar fi chiar înjunghiat. Imediat, s-a activat centrul de comandă. Sub comanda prefectului peste 100 pompieri, poliţişti, jandarmi şi voluntari au plecat în căutarea lui.

De la primele informaţii, localizarea s-a mai schimbat de câteva ori. STS-ul ar fi dat încă două coordonate. Pentru ca, într-un final, în această după-amiază, omul să fie găsit la întâmplare.

Culmea ironiei, a fost salvat de un pădurar. Alin Avramescu este numele lui. Aduce aminte de alţii ca el - Todea, Trif şi Giurgiu! Omul a primit imediat îngrijiri medicale. Nu era nici înjunghiat, nici sub influenţa somniferelor. Doar a alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Încă un dispărut a fost găsit de un pădurar