Antena Meniu Search
x

Incendiu puternic la un complex de agrement din Drobeta Turnu-Severin

Interventie in forta pentru mai multe echipaje de pompieri din Drobeta Turnu-Severin. Un incendiu puternic izbucnit la un complex de agrement din oras i-a pus in alerta, dupa ce o femeie a ramas captiva in interiorul cladirii.

Vezi și

Fumul gros si inecacios putea sa-i dauneze femeii, asa ca pompierii au fost nevoiti sa sparga mai multe geamuri ca sa ajunga in cel mai scurt timp la ea.

Ajutat de o scara mobila, un pompier s-a urcat pana in dreptul ferestrei salii de forta din incinta complexului, acolo unde ramasese blocata femeia. Cu un tarnacop in mana, el a inceput sa loveasca puternic intr-unul dintre geamuri, pana cand a reusit sa il sparga.

Femeia a fost scoasa, apoi, cu grija prin crapatura si predata medicilor SMURD. Era perfect constienta, dar salvatorii au vrut sa se asigure de faptul ca fumul gros pe care l-a inhalat nu a afectat-o in niciun fel.

Incendiul a izbucnit la sauna salii de forta din incinta complexului. Angajatii si clientii au reusit sa se salveze in ultimul moment si sa dea alarma.

Pompierii s-u luptat mai bine de o ora sa lichideze incendiul si sa inlature pericolul. Ca sa ajunga la sursa focului, ei au fost nevoiti sa actioneze de pe acoperisul cladirii.

O ancheta va stabili cu exactitate ce s-a intamplat si cine va trebui sa suporte toate pagubele materiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Incendiu puternic la un complex de agrement din Drobeta Turnu-Severin