Antena Meniu Search
x

Încep lucrările la Pasajul de la Piaţa Presei

Primul pasaj cu bifurcaţie din Capitală începe să prindă contur. Muncitorii au încercuit deja şantierul, iar într-o lună se apucă de primele săpături. Pasajul de la Piaţa Presei va fi foarte important pentru fluidizarea traficul la intrarea în Capitală dinspre munte.

Vezi și

 Primăria promite că pasajul va fi gata peste 10 luni, fără să deranjeze traficul în zona. 40 de mii de maşini trec zilnic prin intersecţia de la Piaţa Presei. Asta înseamnă claxoane, nervi şi zeci de minute pierdute în trafic.

În special la sfârşit de săptămână, când bucureştenii fie pleacă din Capitală, fie se întorc de la munte. Peste 10 luni, cozile ar trebui să fie istorie. Pasajul care va trece pe sub intersecţia din Piaţa Presei va avea 780 de metri lungime şi va putea fi folosit doar pentru intrarea în Capitală.

Săpăturile vor începe cam în două săptămâni. Se va lucra timp de 10 luni, iar şefii din primărie dau asigurări că traficul nu va avea de suferit. Va fi închisă cel mult o bandă de circulaţie.

În câteva luni, bucureştenii ar trebui să poată circula şi pe primul tronson al pasajului Mihai Bravu. Lucrările sunt în grafic, iar constructorii s-au apucat deja de săpăturile pentru cel de-al doilea pod.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Încep lucrările la Pasajul de la Piaţa Presei