Antena Meniu Search
x

Femeia filmată când își bate și își terorizează fiica riscă până la șapte ani de închisoare (Video)

Cu pumni şi palme. Aşa înţelege o femeie din Capitală să-şi educe fetiţa de doar trei ani. Imaginile care arată violenţe greu de privit au fost puse pe Facebook chiar de mamă. Au ajuns şi la poliţişti, care au reţinut-o pe femeie. Fetiţa a fost luată de Protecţia Copilului. 

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 14.09.2020, 20:02

Vezi și
  • Femeia implicată în acest caz este din Giulești, dar s-a mutat în Tulcea.
  • Femeia și-ar fi bătut fiica în mai multe rânduri.

Femeia are 39 de ani, iar în filmuleţul de trei minute şi 20 de secunde îşi loveşte cu brutalitate fiica în vârstă de trei ani şi jumătate. O trage de păr şi o trânteşte de pat. Copila e torturată pe motiv că a ieşit afară fără să-i spună mamei şi că i-ar fi rupt ochelarii. 

Fata plânge, ţipă şi îşi roagă mama să nu o mai lovească. Lacrimile copilei însă nu o impresionează pe femeie. Ba chiar se laudă cu faptele ei. 

Faptele sunt din luna iulie anul acesta, spun surse din anchetă. Cel puţin cele filmate în locuinţa femeii din Giuleşti. Până la apariţia imaginilor nimeni nu a făcut vreo sesizare către poliţie, iar în urmă cu două săptămâni femeia s-a mutat din Bucureşti, într-o comună din judeţul Tulcea, la concubinul ei. 

Concubinul femeii: Și eu am rămas uimit când am văzut. Şi eu am un băieţel de trei ani. Aşa ceva nu am văzut niciodată. N-am pus-o eu să dea în el, vorbeam cu ea la telefon. Eu i-am mai zis şi ei măi Mihaelo, lasă fata în pace. 

Copila de trei ani ar fi avut parte de un comportament inuman şi în această casă din satul tulcean Mihail Kogălniceanu. Mama concubinului susţine că fetiţa de trei ani era bătută fără un motiv anume. 

Mama concubinului: Şi aici era cam exagerată, dar nu am vrut să mă bag în treaba ei. O ciufulea, am zis treaba ei. 

Concubin: Din orice o bătea, din orice. Era terorizată. Era violentă.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi au sesizat Protecţia Copilului Tulcea. Fata a fost luată de acasă şi acum se află la un asistent maternal. 

Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei: O mamă îşi agresează fizic şi psihic fetiţa de numai trei ani. Poliţiştii Capitalei s-au sesizat din oficiu pentru rele tratamente aplicate asupra unui minor.

Femeia riscă acum o pedeapsă de la trei la șapte ani de închisoare şi să-şi piardă drepturile de mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Femeia filmată când își bate și își terorizează fiica riscă până la șapte ani de închisoare (Video)