Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Suceava a fost rănit cu o sabie, în timpul unor percheziţii. Agentul a fost dus în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi

Un poliţist din Suceava a fost rănit cu o sabie, în timpul unor percheziţii. Agentul venise de dimineaţă din timpul liber ca să participe la percheziţii. 

Vezi și

Un poliţist din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a fost rănit cu o sabie în timpul unor percheziţii domiciliare. Erau mai mulţi poliţişti care efectau percheziţiile la persoane suspectate de trafic şi deţinere de droguri, când un individ a sărit cu sabia la unul dintre ei.

Poliţistul a fost preluat de dimineaţă de medicii din Suceava, în stare foarte gravă. Tânărul participa la nişte percheziţii în Rădăuţi, când a fost atacat. Locuinţa agresorului era una din cele opt vizate de acţiunea poliţiştilor. 

Pentru că individul nu a deschis uşa la solicitare, s-a intrat în forţă. A fost momentul în care ofiţerul a fost lovit. A încercat să pareze dar nu a reuşit. A fost rănit grav la cap şi mână. 

Liviu Cîrlan, şef UPU Suceava: "A fost adus un pacient în stare foarte gravă, cu un traumatism craniocerebbral acut-deschis, printr-o lovitură cu un corp ascuţit. El este ventilat mecanic, dar cu funcţii vitale stabile."

Tatăl poliţistului a sosit la spital în stare de şoc. 

Agresorul poliţistului este suspect într-un dosar privind traficul de droguri din 2011. Iniţial a fost arestat. Judecătorii suceveni au considerat însă că el nu reprezintă un pericol. Aşa că a fost eliberat. Ba chiar scos şi de sub control judiciar.

Victima lui a fost transferată în jurul orei 11, cu un elicopter, la spitalul de Neurochirurgie Iaşi.

Liviu Cîrlan, şef UPU Suceava:"Sunt leziuni foarte, foarte grave. Nici echipa de neurochirurgi. Totuşi, ei spun că ar fi mai bine să fie trimis la Iaşi."

Pe numele agresorului a fost deschis un dosar de tentativă de omor. Tânărul poliţist, tată a doi copii de 4 şi 6 ani, venise de dimineaţă din timpul liber ca să participe la percheziţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un poliţist din Suceava a fost rănit cu o sabie, în timpul unor percheziţii. Agentul a fost dus în stare gravă la spitalul de Neurochirurgie din Iaşi