Antena Meniu Search
x

Incident GRAV în Dolj. Trei persoane, printre care şi o gravidă, au fost MUŞCATE de un câine Mastiff, două sunt în stare gravă

Trei oameni, printre care si o femeie insarcinata in luna a opta, au ajuns la spital după ce au fost atacați de un câine foarte puternic (Mastiff - Tosa Inu). Teribila scenă a avut loc într-o curte din orașul doljean Filiași, în miezul zilei.

Trei oameni, printre care si o femeie insarcinata in luna a opta, au ajuns la spital după ce au fost atacați de un câine foarte puternic (Mastiff - Tosa Inu). Teribila scenă a avut loc într-o curte din orașul doljean Filiași, în miezul zilei.

Câinele, din rasa Tosa Inu, a sărit la gâtul celui care îi dădea de mâncare, bunicul stapanului sau, și apoi a mai mușcat alți doi membrii ai familiei, fără să fi fost provocat. În cele din urmă, un echipaj de la Ecarisaj a reușit să prindă câinele și să îl transpote într-un adăpost canin.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Stăpânul câinelui era la serviciu cand s-a intamplat totul.  Lăsase animalul în grija bunicului său, un bărbat de 80 de ani din localitatea Filiași. Câinele, din rasa Tosa Inu, încadrată la rase periculoase, a rupt gardul padocului în care era ținut și a sărit asupra celor care îl îngrijeau.

A atacat prima dată o femeie de 23 de ani, însărcinată în luna a opta. Apoi a sărit la gâtul socrului femeii, bărbatul de 80 de ani, care îi dădea în mod frecvent de mâncare. În ajutorul celor doi a sărit fiul bărbatului, care a fost și el atacat și mușcat. 

Vecinii au sunat la 112 și la fața locului au ajuns echipajele de Ambulanță, dar și jandarmii, pentru a facilita accesul salvatorilor în curte. A fost nevoie ca jandarmii să folosească sprau-ul paralizant pentru a îndepărta animalul de gard și pentru a putea intra la răniți.

În cele din urmă, oamenii au apelat la ajutorul celor de la Ecarisaj care au reușit să imobilizeze câinele și să îl transporte într-un adăpost specializat. Oamenii din localitate spun că acest câine nu mai fusese agresiv în trecut, dar reușise să îi sperie datorită taliei masive.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și NELUAREA DE CĂTRE PROPRIETARUL CÂINELUI SAU DEȚINĂTORUL TEMPORAR AL ACESTUIA A MĂSURILOR DE PREVENIRE A ATACULUI CANIN ASUĂPRA UNEI PERSOANE.

Citește și Individul din Oradea care şi-a ÎMPUŞCAT ÎN CAP fosta iubită se ascunde în Italia? Noi ipoteze în cazul teribilei execuţii

Citește și IMAGINI ŞOCANTE la Craiova! Două eleve SPULBERATE pe TRECERE de un taximetrist. Şoferul le-ar fi oferit bani să nu meargă la poliţie (VIDEO+FOTO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Incident GRAV în Dolj. Trei persoane, printre care şi o gravidă, au fost MUŞCATE de un câine Mastiff, două sunt în stare gravă