Antena Meniu Search
x

Incident revoltator la Sibiu! Mama unui copil de opt ani, care a ajuns la Spitalul de Pediatrie cu pnenumonie, sustine ca fetita a fost lovita

Acuzatii grave la Sibiu. Mama unei fetite de 8 ani, care a ajuns la Spitalul de Pediatrie cu prenumonie, sustine ca fata ei a fost tratata cu... bataie.

Vezi și
Femeia povesteste ca a ajuns zilele trecute cu fetita de opt ani si baiatul de patru la Pediatrie. Amandoi cu pneumonie. Pentru ca paturile erau pline, ar fi primit un raspuns halucinant. “Mi s-a spus cand mi i-a internat ca unde vrei sa ti-i pun? Ti-i culc pe jos?”, spune femeia.

I-au internat copiii. Ar fi urmat insa incidentul revoltator. Femeia a depus plangere la spital, la politie si a cerut ajutorul unei asociatii ce pledeaza pentru drepturile mamelor. Reprezentantii ei au venit indata sa verifice situatia.

Au observat lipsa personalului medical. Doar in ultima vreme au plecat sase asistente. Posturile au fost scoase la concurs si nimeni nu vrea sa le ocupe. Dar a fost sesizata si lipsa spatiului. Azi, la Pediatrie erau internati 120 de copii in 80 de paturi.

In urma plangerii femeii, politia a inceput si ea o ancheta. Din pacate, in lipsa martorilor, femeia nu poate dovedi ca fata a fost lovita.

Daca se va demonstra ca pacienta a fost agresata, asistenta vinovata risca sa-si piarda slujba.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Incident revoltator la Sibiu! Mama unui copil de opt ani, care a ajuns la Spitalul de Pediatrie cu pnenumonie, sustine ca fetita a fost lovita