Antena Meniu Search
x

Video Incidența sub 1 la mia de locuitori, pandemia pare o amintire. Bucureștenii au luat cu asalt barurile, restaurantele și parcurile

A fost al doilea weekend fără restricţii, iar mulţi dintre bucureştenii care n-au plecat la mare sau la munte au ieşit la iarbă verde sau la terase. După distracţia de zi, a urmat şi cea de noapte. Terasele din Centrul Vechi au fost şi aseară pline de tineri care au căutat să petreacă cât pentru un an întreg în care au fost nevoiţi să stea în case. Au fost încurajaţi şi de incidenţa tot mai scăzută a cazurilor de COVID.

de Redactia Observator

la 24.05.2021, 08:37

Vezi și

Duminică seara, ora 23. În Centrul Vechi din Bucureşti, tinerii dansează unii lângă alţii, ca în vremurile de dinainte de pandemie. Tuturor le-a fost dor de ieşirile nocturne, iar asta se vede cel mai bine la terasele şi cluburile deschise până la miezul nopţii. Doar poliţiştii care patrulează pe străduţele înguste ne amintesc că suntem încă în pandemie.

Relaxarea a început încă de ieri dimineaţă, când mulţi bucureşteni s-au adunat, la Cernica, în jurul grătarelor. Unii de dragul de a sta la iarbă verde, alţii pentru a sărbători ocazii speciale. Iar cât adulţii şi-au făcut de lucru pe lângă grătare, copiii au avut vreme să îşi consume energia. Traseele suspendate şi tirolienele au fost şi ele căutate. În Herăstrău, părinţii au profitat de vremea bună ca să-şi înveţe copiii să meargă cu rolele sau cu bicicleta. Nici terasele nu au rămas cu mesele neocupate.

Relaxarea nu se vede doar în comportamentul oamenilor, ci şi în cifre. România este în scenariul verde. Incidenţa în ultimele două săptămâni este sub unu la mia de locuitori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Incidența sub 1 la mia de locuitori, pandemia pare o amintire. Bucureștenii au luat cu asalt barurile, restaurantele și parcurile