Antena Meniu Search
x

UPDATE! Inconstienta unui pieton a curmat viata a doi tineri motociclisti. La scurt timp, a murit si el

Inconstienta unui pieton si un moment de neatentie au curmat viata a doi tineri motociclisti. Barbatul de 40 de ani a vrut sa traverseze Drumul National 1, la doar cativa metri de o pasarela. A fost lovit in plin si a murit si el, la scurt timp

Vezi și

20 de metri - aceasta a fost diferenta dintre viata si moarte pentru cei doi tineri. El, in varsta de 21 de ani, ea de 18. Erau amandoi pe motocicleta despre care martorii spun ca mergea cu o viteza uluitoare. In momentul in care barbatul de 40 de ani le-a aparut in fata, n-au avut cum sa evite impactul.

Cei doi tineri au fost aruncati cativa metri in aer si s-au prabusit violent pe asfalt. Nu au avut nicio sansa sa scape cu viata.  “Avem doua persoane decedate, ambele erau de pe motocicleta. Pietonul a traversat pe DN 1, in conditiile in care la distanta foarte mica se afla o pasarela pentru a se traversa in siguranta”, a declarat comisarul-sef Silviu Ruse, seful Serviciul Rutier Ilfov.

Pietonul a murit si el, la scurt timp dupa ce a fost transportat la spital

Tinerii se plimbau impreuna cu mai multi prieteni, pe Drumul National 1. Socati si cu ochii in lacrimi, ei au plecat de la locul accidentului cu motoarele turate.

Un alt motociclist din Bucuresti a ajuns la spital, dupa ce s-a lovit de masina unui sofer neatent. Omul nu s-a asigurat indeajuns in momentul in care a vrut sa efectueze o manevra la stanga. Din fericire, motociclistul s-a ales doar cu rani superficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Inconstienta unui pieton a curmat viata a doi tineri motociclisti. La scurt timp, a murit si el