Antena Meniu Search
x

Inconstienta unui sofer a bagat in spital cinci oameni

Omul a vrut sa intoarca pe Autostrada A4, moment in care a fost lovit in plin de un autoturism. In urma impactului violent, soferul, sotia si copilul lui au fost proiectati din masina, direct pe asfalt.

Vezi și

Soferul, sotia si copilul lor. Cativa martori au sunat imediat la 112. Sase ambulante au ajuns de urgenta la fata locului si au acordat primul ajutor ranitilor.

Barbatul nu a avut nicio sansa ca sa evite impactul. Soferul celuilalt autoturism, plutonier in cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Constanta, a incercat sa schimbe directia de mers in viteza si fara sa se asigure.

Cei trei membri ai familiei au fost transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, in stare grava. Acolo au ajuns si un adult si doi copii din cealalta masina. Din fericire, ei nu suferit decat rani usoare si au fost supusi mai multor investigatii amanuntite.

Traficul in zona a fost blocat aproape jumatate de ora, fiind deviat prin Constanta. Ulterior, circulatia a fost reluata in ambele sensuri, pe prima banda si pe cea de urgenta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Inconstienta unui sofer a bagat in spital cinci oameni