Antena Meniu Search
x

Indundațiile închid drumuri naționale în Suceava

Codul roşu de inundaţii din Suceva a fost resimţit din greu şi noaptea trecută. Râurile au ieşit din matcă şi au acoperit cu ape curţi şi case.

de Redactia Observator

la 24.06.2020, 10:56

Vezi și
  • Drumul plin de apă a fost închis circulaţiei. 
  • Viitura puternică a ajuns şi în gospodăriile oamenilor.

Un drum naţional a fost închis pentru că şoferii erau puşi în pericol. La fel este cazul şi cu mai multe drumuri judeţene.

Inundaţiile continuă să facă prăpăd în judeţul Suceava. Lângă Păltinoasa, râul a ieşit din matcă şi a acoperit drumul naţional care trece prin satul Capu Codrului.

Drumul Naţional 2E, în localitatea Capu Codrului, este acoperit, în totalitate, de ape. Cu greu maşinile reuşesc să treacă. În unele cazuri, sunt dirijate de poliţişti sau de jandarmi.

Drumul plin de apă a fost închis circulaţiei. Viitura puternică a ajuns şi în gospodăriile oamenilor. Unii s-au trezit cu apa în casă. Iar alţii cu grădinile distruse.

Eduard Wendling , primar Păltinoasa: S-au colmatat toate santurile si apa asta se revarsa, de fiecare daca cand sunt torenti din astia care vin din deal, din cauza ca ea avea cursul prin deal, pe alta parte si se revarsa la iesirea din sat.

Ploaia torenţială a creat probleme în mai multe localităţi din judeţul Suceava.

Şi drumurile judeţene au fost acoperite de ape. Iar pompierii au fost chemaţi să intervină cu motopompele în zeci de gospodării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Indundațiile închid drumuri naționale în Suceava