Antena Meniu Search
x

Infidelitate cu sfârșit tragic

O telenovelă plină de minciuni, trădări şi infidelităţi, care are în rolul principal un învăţător, s-a încheiat tragic în judeţul Brăila. De ruşine că tot satul a aflat de relaţia ei cu dascălul, o femeie de 44 de ani şi-a pus capăt zilelor. Era căsătorită şi avea acasă 3 copii. Nimic însă nu a putut-o opri să recurgă la gestul fatal.

Vezi și

O telenovelă plină de minciuni, trădări şi infidelităţi, care are în rolul principal un învăţător, s-a încheiat tragic în judeţul Brăila. De ruşine că tot satul a aflat de relaţia ei cu dascălul, o femeie de 44 de ani şi-a pus capăt zilelor. Era căsătorită şi avea acasă trei copii. Nimic însă nu a putut-o opri să recurgă la gestul fatal.

Povestea amantlâcului o ştie acum tot satul. A început pe când Tudoriţa îşi ducea copiii la şcoală şi a continuat acasă la învăţător. Totul a ieşit la iveală după ce dascălului a filmat-o cu telefonul mobil în timp ce întreţineau relaţii intime. Imaginile compromiţătoare ar fi ajuns la o altă amantă a bărbatului şi de-aici, la tot satul.

Cea care ar fi avut grijă s-o facă de ruşine este chiar verişoara Tudoriţei. Şi ea femeie măritată şi cu un copil acasă. Probabil roasă se gelozie, a încercat să-şi elimine rivala, compromiţând-o.

Acum, după moartea femeii, s-a aflat şi despre celelalte relaţii ale dascălului.Bărbatul de 39 de ani, învăţător în sat, s-ar fi iubit, în acelaşi timp cu trei femei, spun vecinii. Omul nu a putut fi găsit ca să îşi spună şi el varianta 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Infidelitate cu sfârșit tragic