Antena Meniu Search
x

Infinit pentru mama

Luaţi o foaie şi un pix şi scrieţi. Nu daţi extemporal, ci daţi o dedicaţie. Nu răspundeţi la întrebări, ci la sentimente. Nu primiţi note, dar primiţi dragoste. Adunaţi tot ce aţi scris şi puneţi-le la infinit

Vezi și

Luaţi o foaie şi un pix şi scrieţi. Nu daţi extemporal, ci daţi o dedicaţie. Nu răspundeţi la întrebări, ci la sentimente. Nu primiţi note, dar primiţi dragoste. Adunaţi tot ce aţi scris şi puneţi-le la infinit. 

Va fi cea mai lungă scrisoare pentru mama. Elevii din peste 45 de şcoli din Capitală vin duminică la Liceul Caragiale să lipească scrisorile. O să-i scriu şi eu o scrisoare mamei. Ar trebui s-o facem în fiecare zi. Ziua de 8 martie e a lor. Infinit pentru mama.

Nu ne ajunge o coală de hârtie să îi spunem mamei că o iubim. Aşa că, mii de copii din Capitală pregătesc un cadou imens: cea mai mare scrisoare din lume. Este al doilea an în care îi dedicăm mamei dragostea.pe hârtie. În zeci şi zeci de feluri:

Elevii îşi vor aduna emoţiile într-un singur loc. La Colegiul "I.L Caragiale", duminică, 8 martie. În parteneriat cu Inspectoratul Şcolar, copiii din peste 45 de şcoli vor recompune scrisoarea pentru toate mamele din lume. Inclusiv pentru mamele vedetelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Infinit pentru mama