Antena Meniu Search
x

ÎNFIORĂTOR! Un român şi-a MĂCELĂRIT soţia şi a înregistrat momentul pe telefon. Femeia a fost găsită aproape DECAPITATĂ

"Acum te voi ucide!", sunt cuvintele care se pot auzi pe înregistrarea vocală ajunsă în mâna procurorilor. Un tânăr de 27 de ani şi-a omorât iubita pentru că aceasta voia să-l părăsească.

"Acum te voi ucide!" sunt cuvintele care se pot auzi pe înregistrarea vocală ajunsă în mâna procurorilor. Un tânăr de 27 de ani şi-a omorât iubita pentru că aceasta voia să-l părăsească.

Un tânăr care şi-a atacat iubita prostituată atât de crud încât aproape a decapitat-o,  a înregistrat din greşeală ultimele momente ale iubitei lui.

Alin Popei a sunat-o pe sora lui şi a fost înregistrat în mesageria vocală a acesteia în timp ce îi spunea Denisei Silman, iubita sa, în vârstă de 25 de ani, că o va ucide.

Scurtul mesaj vocal conţine şi ultimele cuvinte ale fetei. Ea poate fi auzită spunâd "Oh Dumnezeule", înainte ca iubitul ei să o lovească de mai multe ori.

Pe acelaşi subiect

În arest, tânărul a început să se poarte ciudat: râdea isteric şi spunea că este un adorator al Diavolului.

El a negat că şi-a ucis partenera şi a fost acuzat şi de încercarea de a se preface labil din punct de vedere psihic pentru a scăpa de închsioare.

Crima a avut loc în Marea Britanie în 2015, dar procesul are loc acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » ÎNFIORĂTOR! Un român şi-a MĂCELĂRIT soţia şi a înregistrat momentul pe telefon. Femeia a fost găsită aproape DECAPITATĂ