Antena Meniu Search
x

Infirmiera de la Spitalului Judetean Targu Jiu, in coma alcoolica printre pacienti

O asistenta care trebuia sa aiba grija de pacientii din sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Targu-Jiu a cazut la locul de munca. Din cauza alcoolului. Femeia avea o alcoolemie de aproape trei la mie

Vezi și

Asistenta a inceput sa faca echilibristica pe holurile spitalului din cauza gradelor. Nu din termometru, ci din sange. Fiul unei paciente si-a dat seama ca femeia a baut prea mult. “Am anuntat medicul de garda, nu vreau sa dau nume, ca o anumita doamna, infirmiera, era intr-o stare avansata de bautura”, a povestit acesta.

Sefii ei n-au lasat-o sa intre in tura. Au convins-o in schimb sa mearga la camera de garda. “A fost adusa o pacienta, o angajata a spitalului. La cererea conducerii si, conform regulamentului intern, au fost recoltate probe biologice pentru determinarea alcoolemiei”, a declarat Maggy Huzo, medic UPU Spitalul de Urgente Targu-Jiu.

De la camera de garda, femeia s-a intors la sectia de Psihiatrie. De data asta, in calitate de pacienta. Avea o alcoolemie de aproape trei la mie. Iar dependenta de alcool n-ar fi cea mai mare problema a asistentei, acuza fiul unei paciente. Mama sa ar fi fost batuta din senin de asistenta. “S-a trezit cu o lovitura puternica si a vazut stele negre, spunea ea. Am gasit-o batuta la ochi rau de tot la ambii ochi ii avea negri”, a mai afirmat fiul unei paciente.

Conducerea spitalului spune ca asistentei i se va desface contractul de munca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Infirmiera de la Spitalului Judetean Targu Jiu, in coma alcoolica printre pacienti