Antena Meniu Search
x

Eroul care a salvat vieţi a decolat spre ceruri! Imagini emoţionante

A trăit ca să zboare şi a murit urmându-şi visul. Adrian Iovan, pilotul-erou care şi-a frânt aripile încercând să facă o aterizare aproape imposibilă în munţi, va fi înmormântat azi cu onoruri militare.

Vezi și

Cerul şi-a deschis larg porţile şi pilotul Adrian Iovan îşi ia zborul în cea din urmă dintre călătorii. Pe pământ rămân să-l plângă muritorii de rând, familie, rude, prieteni, oameni care l-au admirat dar şi supravieţuitorii accidentul aviatic.  

5 oameni care îi datorează viaţa. Pentru ei, dar şi pentru noi, a fost un erou care a trăit să zboare şi a murit urmându-şi visul. Mii de oameni au participat la înmormântarea lui Adrian Iovan! Avea doar 55 de ani. 

A fost primul pilot care s-a prăbuşit cu un avion BN2 şi toţi pasagerii au supravieţuit. Din păcate, bâjbâielile autorităţilor i-au fost fatale.

Fulgi mari au aterizat din cer să mângâie obrajii celor care au venit să-l plângă pe Adrian Iovan în ultimele sale ceasuri pe pământ. Foşti şi actuali piloţi, elevi de la şcoala de aviaţie dar şi oameni în amintirea cărora va rămâne un erou s-au adunat în curtea Bisericii încă de dimineaţă.

"A salvat oamenii. Ăsta-i cel mai mare adevăr. O persoană calmă, devotat mesieriei, un profesionist adevărat, un foarte bun coleg. Va rămâne în amintirea tutoturor. Un om puternic, un om curajos. Păcat de copil. E mic. Nu trebuia să se întâmple. Dar, dacă aşa a fost să fie destinul dânşilor. Scapi când se prăbuşteşe avionul şi mori de frig", este mărturia unui prieten.

Tot de dimineaţă la biserică a ajuns şi Romaniţa Iovan, creatoarea de modă care i-a oferit un fiu. La căpătâi l-au plâns şi prima soţie, dar şi fiica. Moţii din Apuseni au vrut şi ei să-i aducă un ultim omagiu pilotului.

Cu sufletul împetrit de durere, medicul Irinel Popescu a venit să-i mulţumească lui Adrian Iovan pentru cele 5 vieţi salvate dar şi pentru sacrificiul lui în slujba medicinei.

"A făcut foarte multe pentru transplantul românesc şi pentru salvarea vieţilor unor oameni"

Adrian Iovan presimţea că moartea e aproape, spun apropiaţii. Pilotul şi-a pregătit locul de veci încă din luna octombrie, imediat după ce tatăl său s-a stins. O elice înfiptă în pământ, pe care stă scris numele lui, îl aşteaptă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Eroul care a salvat vieţi a decolat spre ceruri! Imagini emoţionante