Antena Meniu Search
x

Înscrierile la "Clubul de excelenţă" al Fundaţiei Dan Voiculescu continuă până pe 20 septembrie

Copiii care îşi doresc performanţă au ocazia să facă asta la "Clubul de excelenţă" al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Acolo sunt pregătiţi de cei mai buni profesori şi vor avea parte de o călătorie fascinantă în lumea matematicii, informaticii, limbii engleze, muzicii, artelor sau a teatrului.

Vezi și

Copiii care îşi doresc performanţă au ocazia să facă asta la "Clubul de excelenţă" al Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Acolo sunt pregătiţi de cei mai buni profesori şi vor avea parte de o călătorie fascinantă în lumea matematicii, informaticii, limbii engleze, muzicii, artelor sau a teatrului. Cursanţii beneficiază şi de programe de dezvoltare personală, emoţională şi vocaţională, menite să îi ajute la o dezvoltare armonioasă şi completă a talentului, aptitudinilor şi personalităţii lor. 

Până în prezent, peste 5000 de copii au beneficiat de programul de cursuri gratuite. Noul an educațional vine cu o serie de cursuri interesante și utile in dezvoltarea copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. 

Copiii și tinerii cu vârste între 5 și 18 ani mai au timp până pe 20 septembrie sa se înscrie, completând un formular on line disponibil pe site-ul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, urmând să participe apoi la o sesiune de evaluare. Cei admiși vor începe cursurile pe 1 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Înscrierile la "Clubul de excelenţă" al Fundaţiei Dan Voiculescu continuă până pe 20 septembrie