Antena Meniu Search
x

Inseminare artificiala pentru catei

Alice si Pufi sunt doi catei westie de la care stapanii lor astepta de un an urmasi. Cum Alice nu lasa nici in ruptul capului garda jos, mama ei a decis ca este timpul sa o duca la doctor pentru inseminare artificiala

Vezi și

Alice este o catelusa westie care de curand a implinit trei ani. Nu a ramas pana acum gestanta pentru ca, Pufi, partenerul ei, ii este doar amic. “Se jucau mai mult impreuna decat sa se ocupe de treburile mai serioase”, a spus Andreea, stapana sa.

Satula sa astepte sa devina “bunica”, Andreea si-a luat catelusa si a mers la medic. Tot acolo a ajuns si Pufi impreuna cu stapana sa. “Inseminarea artificiala inseamna a recolta material seminal de la un mascul si a-l inocula la o femela care este in calduri”, a explicat medicul veterinar.

Dar nici macar aceasta tehnica nu reuseste de fiecare data. Asa ca Pufi si Alice s-au intors la medic pentru treburi mai serioase. Si de data asta a fost cu noroc.

Inseminarea artificiala la catei nu mai este de mult o noutate. Pentru multi este deja o afacere. “Preturile se invart in jurul sumei de 200 de euro, probabil si mai mult, in functie de stapan, in functie de rezultatele catelului la unele concursuri de frumusete”, a subliniat Andreea.

Andreea a platit doar 300 de lei s-o vada pe Alice mamica. Asa ca dupa ce va vinde puii va avea destui bani sa-i faca orice capriciu catelusei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Inseminare artificiala pentru catei