Duel cu foarfeci și mașini de tuns! Primul concurs de barbering din România s-a ţinut la Braşov

Publicat: 12.06.2017, 13:33.
Actualizat: 12.06.2017, 15:05

Probabil credeţi că vorbim despre imprimeuri textile. Dar vorbim despre cele mai sofisticate frizuri create la primul Concurs de barbering din România. S-a întâmplat în acest weekend la Braşov. Miza a fost pe măsură: pe lângă premiile în bani, câştigătorii vor participa la cel mai mare concurs de profil din Statele Unite.

Însemne tribale, dungi şi chiar figuri geometrice perfecte. Probabil credeţi că vorbim despre imprimeuri textile. Dar vorbim despre cele mai sofisticate frizuri create la primul Concurs de barbering din România. S-a întâmplat în acest weekend la Braşov. Miza a fost pe măsură: pe lângă premiile în bani, câştigătorii vor participa la cel mai mare concurs de profil din Statele Unite.

50 de stilişti din toată tara s-au întâlnit la Braşov să participe la cel mai tare concurs de barbering. Cu frizuri care mai de care mai sofisticate şi elaborate. Dar pentru asta trebuie să ai cunostiinţe de geometrie.

Modelele au închis pur şi simplu ochii şi au asteptat rezultatul final. Competiţia a avut două probe.

Premiul cel mare a fost pe măsura talentului, adică o excursie în America!

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.