Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Inspectorii ANAF au pus sechestru pe cutia milei, in mai multe biserici din tara

Dumnezeu iarta, dar Fiscul nu! Inspectorii de la ANAF au intrat in mai multe biserici din tara, nu ca sa doneze la cutia milei, ci sa le puna sub sechestru.

de Redactia Observator

la 18.03.2013 , 19:49

La fel au facut cu toate bunurile din lacasurile de cult cu datorii la Fisc.

La manastirea Colt din Hunedoara, cuvantul Domnului se aude de sapte sute de ani. E printre cele mai vechi manastiri din tara. De curand, peste zidurile de piatra s-a abatut un blestem. Cel al datoriilor.

Vezi și

Dar Fiscul nu uita si nu iarta. Nici macar cand vine vorba de casa lui Dumnezeu. Vrea sa puna mana pe bunurile manastirii si sa le execute silit. Icoane, cruci si lumanari. Pana si cutia milei, folosita pana acum pentru mici daruri banesti, ar putea fi scoasa la licitatie.

Inspectorii ANAF cred ca datoria trebuie stinsa cu orice pret.

Lacasul de cult din Hunedoara nu este singurul executat silit de ANAF. Si nici cel mai indatorat, dintre toate. O biserica penticostala din Satu Mare are de dat 40.000 de lei, iar o alta biserica din Craiova are datorii de peste 6.000

Toate rugaciunile nu au reusit sa-i imbuneze pe cei de la ANAF, asa ca fetele bisericesti din fruntea manastirii Colt vor sa plateasca datoria, cu bani, in viitorul apropiat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Inspectorii ANAF au pus sechestru pe cutia milei, in mai multe biserici din tara