Antena Meniu Search
x

Întâlnire cu oamenii Antenelor în Piaţa Constituţiei

În Piaţa Constituţiei, vineri,19 februarie, de la ora 15, acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact.

Vezi și

Noi vă invităm la o întâlnire publică în Piaţa Constituţiei. Vineri, de la ora 15,  vă aşteptăm în faţa Parlamentului să ne cunoaştem. Vom fi acolo cei pe care îi cunoaşteţi de la televizor, de la toate cele 5 televiziuni Intact pe care le îndrăgiţi şi le susţineţi.

Manifestaţia este în acelaşi timp o acţiune publică faţă de abuzurile la care au fost supuse posturile trustului Intact. Noi nu ne propunem ca întâlnirea să se transforme într-un miting faţă de clasa politică. Vrem doar să ne cunoaşteţi şi să vă mulţumim că ne sunteţi alături în fiecare zi. 

Telespectatorii care vor să-i cunoască pe oamenii Antenelor, dioncolo de ecranul televizorului, sunt aşteptaţi mâine, de la ora 15, în Piaţa Constitiţiei.

Va fi o întâlnire între prieteni care nu vor şi nu mai pot să ignore nedreptatea. Dar va fi, în acelaşi timp, şi un semnal de alarmă faţă de abuzurile la care sunt supuse posturile trustului Intact. Nu e un protest. E o întâlnire publică după toate rigorile legii şi legală.

Întâlnirea va dura până la ora 18. În tot acest timp, traficul în zonă ar putea fi restricţionat. Aşa că şoferii sunt rugaţi să evite zona şi să nu parcheze acolo. Până acum, sute de români din toată ţara au trimis mesaje şi emailuri prin care anunţau că vor veni la întâlnire. Şi ei sunt rugaţi să-şi lase maşinile la distanţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Întâlnire cu oamenii Antenelor în Piaţa Constituţiei