Antena Meniu Search
x

Intamplare INCREDIBILA in judetul Iasi! Un sac cu bani a cazut dintr-o masina a Postei

Intamplare incredibila in comuna Tomesti, judetul Iasi. O masina a Postei Romane a pierdut pe traseu un sac de bani. In jur de 12.500 de lei

Vezi și

Se pare ca sacul ar fi cazut din masina printr-o gaura a caroseriei. Va puteti inchipui ce bucurie a fost pe capul soferilor care treceau in acel moment prin zona. Si-au umplut buzunarele cu bani si dusi au fost.

Scena a fost surprinsa de un politist local, care a aflat ca pe drumul care leaga localitatea Tomesti de municipul Iasi este un blocaj. Initial, a crezut ca este vorba despre un accident. Dar s-a lamurit repede, cand a ajuns la fata locului. Mai multi soferi alergau in toate partile pe carosabil, ca sa adune banii imprastiati din sacul postei.

Omul a luat sacul - cu banii care mai erau in el - si a pornit dupa soferul neatent. L-a prins din urma dupa cativa kilometri si i-a dat vestea cea proasta.

Vestea si mai proasta este, insa, cea pe care au primit-o mai multi pensionari din localitate. Dintre cei 12.500 de lei - cat erau in sac, au fost recuperati doar vreo 400 de lei. Asa ca multi oameni nu-si vor primi pensiile, chiar acum, inainte de Pasti.

Politistii incearca sa dea de urma celor care au luat banii imprastiati pe drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Intamplare INCREDIBILA in judetul Iasi! Un sac cu bani a cazut dintr-o masina a Postei