Antena Meniu Search
x

Întorsătură BIZARĂ. Cristian Boureanu și-a PIERDUT MEMORIA de la pumnul primit? Nu își amintește să fi lovit polițistul. Psihologii au o explicație!

Cristian Boureanu regretă scandalul cu poliţia, care l-a trimis după gratii. În prima lui declaraţie, fostul deputat spune că episodul violent din stradă i-a distrus cariera. Şi susţine că a fost provocat.

Vezi și

Cristian Boureanu regretă scandalul cu poliţia, care l-a trimis după gratii. În prima lui declaraţie, fostul deputat spune că episodul violent din stradă i-a distrus cariera. Şi susţine că a fost provocat.

Fix această scenă i s-a şters din memorie lui Cristian Boureanu. În faţa magistraţilor, fostul deputat a declarat că nu-şi aminteşte să fi fost violent.

Declaraţia lui Cristian Boureanu:

"Am încercat cât am putut de mult să evit contactul cu acea persoană. (...) Nu înţeleg cum pot fi acuzat că am fost recalcitrant şi că lovisem poliţistul. Dacă aş fi avut un atare comportament, cum organele de poliţie au stat fără să mă imobilizeze, mai ales că eu consumasem alcool?"

Dacă din seara evenimentelor petrecute în intersecţia Charlles de Gaulle din Capitală, fostul deputat nu îşi aduce aminte episodul în care l-a lovit pe poliţistul de la Rutieră, în faţa magistraţilor a declarat că ţine perfect minte momentul în care a fost lovit de poliţist şi a zăcut pe caldarâm preţ de câteva secunde în stare de inconştienţă.

Memoria selectivă a fostului deputat are o explicaţie.

Potrivit psihologilor, sunt persoane care spun ca isi amintesc flashuri si pe care le povestesc in detaliu, iar altele care nu reusesc deloc sa le localizeze si sa isi aminteasca efectiv ce au facut ele.

Boureanu recunoaşte că era beat în noaptea scandalului. Şi spune că regretă dacă alcoolul i-a şters memoria.

Declaraţia lui Cristian Boureanu:

 (...) Dacă, din nefericire, acest lucru s-ar fi putut să se întâmple, îl regret.

După episodul violent din stradă, Boureanu şi-a schimbat complet atitudinea în secţia de poliţie. Acolo unde a început să cânte şi să mediteze.

Psiholog:

În momentul în care se petrec oscilatii atat de mari si treceri de la o stare la alta, fie vorbim despre o boala psihica, fie despre o persoana aflata sub influenta unor substante.

Cristian Boureanu ar putea părăsi arestul preventiv după numai o lună. Magistraţii au decis luni ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu, doar că sentinţa nu este definitivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Întorsătură BIZARĂ. Cristian Boureanu și-a PIERDUT MEMORIA de la pumnul primit? Nu își amintește să fi lovit polițistul. Psihologii au o explicație!