Antena Meniu Search
x

Intoxicație fatală cu gaze de eșapament

Descoperire macabră pe un drum din Sălaj. Într-o mașină cu motorul pornit au fost găsiți doi tineri morți, iar pe bancheta din spate un al treilea, în stare de inconștiență.

Vezi și

Descoperire macabră pe un drum din Sălaj. Într-o mașină cu motorul pornit au fost găsiți doi tineri morți, iar pe bancheta din spate un al treilea, în stare de inconștiență.

O cumplită tragedie s-a petrecut sâmbătă, 12 decembrie, la marginea localității sălăjene Bobota. Doi tineri au fost găsiți fără suflare iar al treilea a fost găsit inconștient într-o mașină parcată pe podul unei societăți comerciale situate la ieșirea din localitate spre Zalău, pe E 81.

Potrivit informațiilor primite de la Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, polițiștii au fost sesizați print-un apel la 112, făcut în jurul orei 14.30 de o localnică. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că șoferul, un tânăr de 23 de ani, din București, și pasagerul din dreapta față, un tânăr de 21 de ani, din județul Dâmbovița, erau decedați.

Pe bancheta din spate a fost găsit în stare de inconștiență un tânăr de 23 de ani din Călărași, fiul proprietarului autoturismului. Acesta din urmă a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat imediat la spital. Cadavrele celorlalți doi tineri au fost transportate la morgă în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei deceselor lor. Reprezentantul IPJ Sălaj precizează că mașina nu avea urme de avarii, așa că ipoteza unui accident este exclusă.

Chiar dacă oficial nu a fost stabilită o cauză a acestei tragedii, cel mai probabil decesul celor doi tineri și starea celui de-al treilea au fost provocate de intoxicația cu gazele de eșapament provenite de la autoturism, polițiștii găsind motorul pornit la sosirea la fața locului. O ipoteză plauzibilă ar fi cea potrivit căreia tinerii s-au oprit pentru a se odihni câteva ore și au lăsat motorul pornit, fapt ce s-a dovedit a le fi fatal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Intoxicație fatală cu gaze de eșapament