Într-o cofetărie din Buzău, cozonacul se face după o rețetă specială!
Paştele fără cozonac este de neconceput! Iar dacă este făcut după o reţetă specială, care să conţină şi brânză, au atât mai bine. Asta nu înseamnă că prăjiturile şi torturile sunt uitate. Aşa se face că, în laboratoarele de cofetărie se munceşte acum la foc continuu.
Paştele fără cozonac este de neconceput! Iar dacă este făcut după o reţetă specială, care să conţină şi brânză, au atât mai bine. Asta nu înseamnă că prăjiturile şi torturile sunt uitate. Aşa se face că, în laboratoarele de cofetărie se munceşte acum la foc continuu.
Sunt cozonacii de Buzău. Făcuţi cu ingrediente tradiţionale, dar după o reţetă specială. Aşa că nu e de mirare că sunt la mare căutare în aceste zile.
În această cofetărie din Buzău, angajaţii abia mai ţin ritmul. Muncesc zi şi noapte, pentru ca toţi clienţii să fie mulţumiţi.
Sunt ferm convinsă că printre clientele noastre sunt şi foarte multe gospodine, însă timpul s-a comprimat şi lumea nu mai are timp. 18.11 Se lucrează în ritm alert, numărul comenzilor este foarte mare.
Un cozonac de un kilogram costă peste 30 lei. În schimb pentru prăjituri, preţurile ajung până la 35 de lei. Iar un tort de marţipan decorat cu tot felul de figurine se vinde cu 50 de lei kilogramul.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰