Antena Meniu Search
x

Inundatiile fac ravagii in judetul Dambovita

De trei zile si trei nopti, inundatiile fac ravagii in judetul Dambovita. Gospodariile sunt izolate, iar drumurile comunale cad sub presiunea torentelor de apa.

Vezi și

Oamenii au stat pe pozitii si s-au inarmat cum au putut mai bine. Mai mult decat orice, cu speranta ca greutatile au si ele viata scurta

De trei zile, ploua neincetat pe Valea Dambovitei. Si de trei zile pazesc oamenii viiturile. Incearca sa le tina departe de gospodarii.

La Malu cu Flori, drumul comunal nu a rezistat torentelor de ape. A rupt cateva familii de restul lumii. Adica 15 oameni, care trebuie sa reziste. Nimeni, in caz de urgenta, nu ar putea ajunge la ei.

Autoritatile locale infrunta dezastrul cu ironie. Localitatea Malu cu Flori, desi se afla intr-o zona de deal cu probleme, nu este catalogata ca fiind zona defavorizata.

Tot cu probleme si-au inceput ziua si angajatii primariei Valeni Dambovita. Inarmati cu galeti, au incercat sa tina ploaia departe. Departe de documente importante.

In urma cu trei zile, acoperisul cladirii in care functioneaza atat sediul primariei, cat si centrul cultural a fost smuls de rafale de vant.

Ploua cam peste tot in tara. Soseaua care leaga judetul Arges de Dambovita este ingropata si ea sub un strat de noroi.

In Arges, dupa ploile puternice, copaci ,dar si bucati de stanci au ajuns pe sosea si au blocat circulatia. Meteorologii vin cu vesti bune. Macar pentru o zi, precipitatiile vor fi mai putine, dar de duminica, potopul se intoarce.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri sociale » Inundatiile fac ravagii in judetul Dambovita