Antena Meniu Search
x

Învăţătoarea din Cluj-Napoca, care îşi jignea şi îşi înjura elevii, s-a întors la catedră

Învăţătoarea din Cluj-Napoca, cea care îşi jignea şi îşi înjura elevii, s-a întors la catedră. În octombrie, femeia a fost condamnată la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii.

Vezi și

 Învăţătoarea din Cluj-Napoca, cea care îşi jignea şi îşi înjura elevii, s-a întors la catedră. În octombrie, femeia a fost condamnată la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. Ar fi găsit însă o portiţă juridică şi astfel a revenit în faţa elevilor. La aceeaşi clasă.

I-a jignit, a urlat la ei, iar acum s-a întors să le fie din nou dascăl. După înregistrările şocante făcute în luna aprilie, învăţătoarea fusese condamnată la închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunităţii. Iar conducerea şcolii a decis atunci să o suspende din activitate. Şi totuşi ieri, învăţătoarea s-a întors la catedră. La aceeaşi copii.

Reprezentanţii inspectoratului şcolar judeţean au confirmat că învăţătoarea s-a întors la catedră. Decizia, spun ei, a fost luată de conducerea unităţii de învăţământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Învăţătoarea din Cluj-Napoca, care îşi jignea şi îşi înjura elevii, s-a întors la catedră