Investitie de 1,7 milioane de lei irosita! Parc inundat de ploi

Publicat: 15.03.2013, 16:31.
Actualizat: 15.03.2013, 17:43

Aproape doua milioane de euro duse pe apa. Si nu pe apa sambetei. Parcul-insulita din Targu-Jiu, realizat anul trecut pe bani multi, s-a transformat noaptea trecuta in lac. In zona, nu exista sistem de canalizare, asa ca toata apa de ploaie se aduna acolo.

Parcul din "insulita" dupa prima ploaie mai serioasa. Panselutele si covorul de iarba par mai degraba alge marine. Iar cei care au iesit la plimbare, mai mult au inotat prin apa.

In urma precipitatiilor din ultimele zile, parcul a fost inundat, florile si gazonul distruse, iar o plimbare se poate face numai cu cizmele de cauciuc. “Ar trebui sa faca o canalizare pe-aici”, spun oamenii.

La canalizare, din pacate, nu s-a gandit nimeni pana acum. Parcul, care a costat 1,7 milioane de lei a fost realizat prin printr-un program national de imbunatatirea a calitatii mediului. Cum in program nu erau trecute si gurile de canal, autoritatile. nu le-au facut.

Primaria s-a gandit abia acum ca apa trebuie sa se scurga undeva. Dar n-a facut din asta o tragedie.

Sistemul, care va fi realizat in curand, potrivit autoritatilor va fi suportat din bugetul local.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.