Antena Meniu Search
x

Video Investiţie de 40.000 de euro în nocturnă, pe un stadion în ruină din Lugoj. Oraşul nici măcar nu are echipă de fotbal profesionistă

Un stadion în ruină va avea sistem de iluminat modern. Şi extrem de scump. Este cheltuiala pe care a găsit-o absolut necesară primăria din Lugoj. Chiar dacă în oraş nu există vreo echipă de fotbal profesionistă, autoriţile locale consideră că investiţia de 40.000 de euro nu strică. Edilul promite chiar şi o arenă nou-nouţă. Să fie. Până atunci, reparaţiile se fac pe bucăţi. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 10.12.2021, 14:06

Vezi și

Numărul copiilor care vor să devină fotbalişti a crescut brusc anul aceasta la Lugoj. Aproape 500 se visează deja Messi sau Cristiano Ronaldo. Elanul lor i-a facut pe reprezentanţii administraţiei locale să... facă lumină pe stadion. Oraşul are şi o echipă de amatori, care dă pase la finalul progamului de muncă.

Claudiu Buciu – primar Lugoj: Antrenamentele se vor putea desfăşura şi seara, unii copii au ore pana la 16, iar la seniori majoritatea jucatorilor sunt angajaţi şi termină serviciul la 4-5 şi la 7 pot să vină la antrenamente. 

Iulia Pop, reporter Observator: Stadionul va beneficia de un sistem de iluminat în valoare de 40.000 de euro. Investiţia se adaugă alteia de 35.000 de euro, în camerele de supraveghere montate aici. Tehnologia însă nu ajută la performanţă şi nici nu aduce oamenii pe stadion. Arena din Lugoj nu a beneficiat de investiţii majore în ultimele trei decenii. S-au facut doar mici reparaţii, iar asta se vede.

Ce spun oamenii despre noua investiţiei a Primăriei

Pe acelaşi subiect

Acum e plin de igrasie şi noroi. În urmă cu cinci ani, o tentativă de reabilitare pe bani europeni a eşuat: proiectul a fost respins.

Claudiu Buciu – primar Lugoj: Încă nu am găsit resurse de finanţare din care am putea sa-l renovăm integral.

Noul sistem de iluminat împarte locuitorii oraşului în două.

  • "Pe primul plan ar fi fost alte chestii, sincer. Cred că pe altceva trebuia să se pună accent". 
  • "Probabil că ar fi trebuit să faca gazonul prima oară şi un stadion OK".
  • "Ne bucurăm să se faca în Lugoj, să aibă şi tineretul şi să fie".
  • "Dacă se mai pune o lumină, dacă se mai pune un bec, dacă se mai face ceva, mă gândesc că este tot pentru oraş".

Primarul Lugojului dă asigurări că în urmatorii ani se vor putea lăuda şi cu o arenă nou-nouţă, cu bani de la Compania Naţională de Investiţii. Documentaţia este, momentan, în faza de analiză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Investiţie de 40.000 de euro în nocturnă, pe un stadion în ruină din Lugoj. Oraşul nici măcar nu are echipă de fotbal profesionistă