Antena Meniu Search
x

Iohannis, ATAC fără precedent la Tăriceanu: Este rupt de realitate

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns dur afirmațiilor făcute astăzi de Călin Popescu Tăriceanu, prin intermediul purtătorului de cuvânt Mădălina Dobrovolschi.

Preşedintele Klaus Iohannis a răspuns dur afirmațiilor făcute astăzi de Călin Popescu Tăriceanu, prin intermediul purtătorului de cuvânt Mădălina Dobrovolschi.

"Domnule Tăriceanu, da, adevărul doare. Acest lucru nu e un motiv să jigniți și să spuneți lucruri care nu au legătură cu realitatea. Domnul Tăriceanu pare rupt de realitate, inclusiv de cea economică, ceea ce e foarte straniu pentru un fost premier. Ne spune că prețul carburanților a rămas neschimbat după introducerea accizelor. Adevărul îl puteți afla de la orice cetățean", a afirmat Dobrovolschi în declarația de presă de la Palatul Cotroceni.

Purtătoarea de cuvânt a menționat că președintele Klaus Iohannis își dorește o bună guvernare a Coaliției. "Președintele reiterează faptul că persoanele cu probleme penale nu trebuie să se afle la conducerea statului. Președintele respectă votul din decembrie. Președintele își dorește o bună guvernare a Coaliției. El consideră că o legiferare europeană e fundamentală pentru parcursului democratic al României", a mai spus aceasta.

Referitor la avizul negativ de la CSM privind modificarea legilor justiției, Mădălina Dobrovolschi a precizat: "Președintele a luat act de decizia CSM care e identică cu analiza sa. Chiar dacă avizul e consultativ, Guvernul și Parlamentul nu pot ignora semnalul venit din partea CSM".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Iohannis, ATAC fără precedent la Tăriceanu: Este rupt de realitate